משחקת באוכל

בישול טבעוני וצבעוני ממטבח קטן ועירוני

מהיר: ממרח קישואים ונענע

כתבה: שרה  •  4 באוקטובר 2012  •  19 תגובות

ממרח ירוק וקרמי, מהיר-הכנה ומלא בדברים טובים.

אם מעדיפים אותו כמטבל, אפשר להוסיף עוד 1-2 כפות מיץ ליים/לימון לקבלת מרקם נוזלי יותר. היום דווקא התחשק לי למרוח אותו על פרוסות באגט טרי מהמאפייה.

 

 

רכיבים:

2 קישואים בגודל בינוני, קצוצים גס (לא מבושלים)

כוס עלי נענע טריים

1/2 כוס צנוברים, קלויים בעדינות על מחבת יבשה

1/2 כוס אגוזי מלך

3-4 בצלים ירוקים קצוצים, החלק הירוק בלבד

כף מיץ ליים (או לימון)

כפית מלח

 

הכנה: 

שמים את כל החומרים במעבד מזון. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק.

 

 

 

19 תגובות על “מהיר: ממרח קישואים ונענע

  1. מוטי says:

    האם קלפת את הקישואים?
    הצילומים כ"כ מגרים.
    מחר ארכוש את החומרים ויאללה לעבודה.

  2. Alona Crown says:

    מה הטעם הדומיננטי?

  3. עלמה says:

    זה נראה מעולה! רענן וקיצי. מתאים בדיוק ל"סתיו" הדמיוני של תל אביב באוקטובר :(

  4. ק says:

    נראה ונשמע מעולה!
    אימצתי.

    יש לך מושג כמה זמן יישמר במקרר?

  5. תקווה says:

    הכנתי הערב, יצא מעולה וטעים מאד!
    תודה על המתכון!

  6. תקווה says:

    ועוד משהו לגבי המתכון, לא היה לי צנוברים, החלפתי אותם בשומשום קלוי קלות….

  7. lisa s says:

    טעים!!! תודה!!!

    נזלל בזה הרגע על לחם שאור קלוי ומעוטר בפלחי עגבניה ובצל ירוק!

    הכנתי עם זוקיני ואת אגוזי המלך החלפתי באגוזי פקאן.כל השאר על פי המתכון. המלח שבחרתי הוא מלח אטלנטי גס שלא נגרס לחלוטין יחד עם שאר המרכיבים ופה ושם מתפצפץ לו בפה. הצלחתי לטחון את הכל אפילו עם בלנדר מוט די פושטי.

    בקיצור אני מרוצה מעצמי ועוד יותר מרוצה ממך! את נהדרת!

  8. Lizzy Azulay says:

    מצוין. וגם מאוד פשוט. תודה!

  9. אאא says:

    את ממש אוהבת נענע :)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Connect with Facebook

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>