משחקת באוכל

בישול טבעוני וצבעוני ממטבח קטן ועירוני

מהיר: סלט קינואה ואננס

כתבה: שרה  •  9 בספטמבר 2012  •  4 תגובות

 

רכיבים: (לסועד אחד כמנה עיקרית – ניסיתי לחשב מספר מנות כתוספת, אבל הסלט כזה טעים שבטוח לא תרצו להתחלק עם אף אחד)

1-2 כוסות קינואה מבושלת קרה

כוס אננס טרי חתוך לקוביות (אפשר להשתמש גם בקופסת שימורים)

3 גבעולי סלרי קצוצים (בלי העלים)

3 בצלים ירוקים קצוצים (החלק הירוק בלבד)

1/4 כוס בוטנים גרוסים

 

לרוטב:

2 כפות מיץ ליים (או לימון, אבל ממש עדיף ליים)

כף רוטב צ'ילי מתוק

כף ג'ינג'ר כתוש

 

 

הכנה:

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה.

קולים את הבוטנים הגרוסים על מחבת יבשה.

מערבבים את חומרי הסלט עם הרוטב והבוטנים. אוכלים!

 

מומלץ: להגיש עם רצועות טופו אפוי.

 

 

 

4 תגובות על “מהיר: סלט קינואה ואננס

  1. Pingback: טארטלט שזיפים מקורמלים וקרם מרציפן בבצק שקדים פריך | אוכל | סלונה

  2. Pingback: עוגיות טחינה ומייפל | אוכל | סלונה

  3. דבורה says:

    הסלט נראה סוףףףף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Connect with Facebook

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>